Ben jij een jonge schrijver? Schrijf je verhaal en stuur het op!

Jonge schrijvers

Droom je ervan om schrijver te worden? Heb je een geweldig idee voor een verhaal? Stel je voor dat jouw verhaal in een boek staat.
Ga schrijven en stuur je verhaal op!

1
2
3
4
+ + + +

1

Ideeën verzamelen

Heb je een geweldig idee voor een verhaal?

+ + + +

2

Schrijven

Gebruik je fantasie en schrijf stap voor stap jouw spannende verhaal.

+ + + +

3

Klaar met schrijven?

Ben je helemaal tevreden? Stuur jouw verhaal dan op.

+ + + +

4

Feest!

Jouw verhaal krijgt een speciaal plekje hier op de website.

De schrijver

Corinne Hamoen

De kinderverhalen

Leuke boeken voor kleine en grote kinderen.

Samen lezen en samen koken, dat is superleuk. Maak kennis met de slimme prinses Roos en de mopperige draak Kris. Ga mee op reis over het kronkelpad en lees over Hugo de reus, Dimpel de plaagkabouter, de vuurtorenvierling en alle anderen.

 15,00

Rikkie is een vrolijk springkikkertje. Ze kan heel hoog springen. Van links, naar rechts en naar voren. Rikkie zingt graag liedjes. Samen is dat leuker dan alleen. Op een dag komt ze een paarse bloem tegen. Het kikkertje springt en de bloem staat vast in de grond. Kunnen ze vrienden worden?

 17,50

Twee onmisbare boekjes voor jonge schrijvers. Een duidelijke uitleg zodat je stap voor stap jouw spannende verhaal schrijft. Met een voorbeeldverhaal over Ari en Thé. De illustraties nemen je helemaal mee in het verhaal. Ga meteen aan de slag. Dat […]

 10,00

Rikkie is een vrolijk springkikkertje. Ze kan heel hoog springen. Van links, naar rechts en naar voren. Rikkie zingt graag liedjes en doet dat het liefste met Krokus. Op een dag komt ze een springende koe tegen, Kato. Dat heeft ze nog nooit gezien. Ze gaat op onderzoek uit om erachter te komen waarom de koe door het weiland springt.   Achterin het boekje staat een liedje met muziek. Zing en spring mee met Rikkie het springkikkertje en

 17,50

Rikkie en Krokus krijgen nieuwe buren. Het is Pip, een vrolijk ezeltje. In haar schuurtje staat een grote kast. Daar staan wel duizend boeken in. Pip leest voor en Rikkie luistert. Zou Krokus weleens lezen? Rikkie & Pip - deel 3 uit de serie over Rikkie, het springkikkertje.

 20,00